Смартфон Xiaomi вибухнув в штанах у жителя Росії

Китайська корпорація Xiaomi завжди вкрай відповідально підходила до питання безпеки у всіх своїх електронних пристроях, які вона випускає, проте її смартфони не витримують суворої російської дійсності. Буквально на самому початку лютого по всій Росії прокотилася новина про те, що у російської школярки прямо під час уроку вибухнув телефон даного бренду, як новий випадок стався сьогодні. Користувач порталу «Пікабіа» з ніком meta1984 заявив про те, що його власний телефон вибухнув у нього в штанях.

Повідомляється, що росіянин, перебуваючи в приміщенні, виявив, що його смартфон Xiaomi Mi Note 3 почав сильно колоти його в ногу, в зв’язку чим він зробив спробу витягнути його в надії встановити причину. Проте, сунувши руку в кишеню росіянин зрозумів, що від його телефону виходить неймовірно сильний жар. Сяк-так йому вдалося витягнути мобільний пристрій з кишені штанів і кинути його на підлогу, після чого він миттєво спалахнув. При цьому горіти він почав прямо під час знаходження в кишені.

В кінцевому підсумку, вже через кілька секунд після знаходження на підлозі, смартфон Xiaomi Mi Note 3 почав здуватися чорними пухирями киплячого пластика і випускати вкрай шкідливий для людського здоров’я чорний дим. Потерпілий в результаті такого інциденту отримав глибокий опік ноги, а також такий на пальцях, які постраждали від палахкотіння телефону. Само собою, що після всього цього мобільний пристрій більш не працює, а відновити його, або ж знаходяться на ньому відомості, навряд чи вийде.

Невідомо, з чим пов’язано загоряння смартфона Xiaomi в Росії, тим більше що в даному конкретному випадку він не був підключений до джерела живлення. Швидше за все, смартфон Mi Note 3 попросту перегрівся, перебуваючи в захисному чохлі. Втім, звичайно, на ділі нічого подібного статися не повинно було. Потерпілий росіянин не уточнює, чи стане він подавати до суду на виробника за те, що його телефон заподіяв йому сильні опіки. Офіційні представництво бренду напевно проведе розслідування даного інциденту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.