WSJ продемонструвала режим доповненої реальності в «Google Картах»

Американське видання The Wall Street Journal показало і розповіло про режим AR-навігації в «Google Картах», анонсовану під час конференції  I / O 2018. Вона запускає віртуальні показники, які підкажуть користувачеві шлях до обраного місця розташування.

Велика частина дисплея показує зображення з основної камери пристрою, де і відображається навігація, в той час, як нижня частина являє собою традиційний вид карти із зображенням маршруту. Накладення віртуальних покажчиків показує напрямок, в якому треба рухатися.

Щоб правильно розташувати покажчик в потрібному місці, «Карти» користуються базою даних Street View. Система автоматично розпізнає локацію і прокладає потрібний маршрут.

Журналіст The Wall Street Journal також зазначив, що режим доповненої реальності в «Картах» не споживає багато енергії і мобільного інтернету – AR-інтерфейс автоматично згорнеться, якщо користувач опустить свій смартфон. Сама технологія призначена для пішохідних маршрутів і не повинна використовуватися під час руху на транспорті.

Коли з’явиться AR-функція в «Google Картах» для всіх користувачів Android, невідомо. Видання тільки повідомляє, що це рання версія даної функції.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.