Витік про дизайн iPad mini 5 і новий iPhone без USB-C

Японський портал Macotakara з відсиланням на неназваного виробника аксесуарів повідомив відразу кілька подробиць, що стосуються прийдешніх пристроїв Apple.

iPad mini 5 не буде сильно відрізнятися від моделі четвертого покоління: пристрій збереже ті ж розміри і рамки, роз’єм Lighting, сканер відбитків пальців Touch ID і аудіовхід для навушників 3,5 мм.

Єдиною зміною в дизайні стане розташування мікрофона, який зміститься до центру. У грудні 2018 року в мережі вже з’являлися фотографії чохла передбачуваного планшета, де видно отвір для мікрофона посередині.

Джерела Macotakara також розповіли, що в iPad mini 5 буде вбудований чіп A10 або A10X, який використовується в iPad Pro 2017 року. Ціна новинки залишається невідомою.

Крім цього, портал поділився інформацією про прийдешній iPhone. Apple не відмовиться від роз’єму Lighting незважаючи на чутки, що він буде замінений на USB-C.

У комплект з новим iPhone йтимуть зарядний пристрій на 5 Вт і кабель USB-A до Lighting. Цей захід розглядається заради економії витрат, повідомляють джерела.

У минулому році Apple почала поставляти зарядний пристрій USB-C потужністю 18 Вт зі своєю лінійкою iPad Pro. Після цього багато хто очікував, що цей роз’єм стане стандартом для iPhone.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.