Microsoft переконує перестати використовувати Internet Explorer

Спеціаліст з кібербезпеки Microsoft Кріс Джексон в блозі компанії опублікував статтю «Небезпека використання Internet Explorer в якості браузера за замовчуванням». У ній він описав проблеми, з якими можуть зіткнутися користувачі, що будуть користуватись даним продуктом.

Ми не підтримуємо нові веб-стандарти для нього, і хоча багато сайтів працюють нормально, розробники тепер не тестують в Internet Explorer. Вони тестують в сучасних браузерах.

За словами Джексона, користувачі IE можуть користуватися все меншою кількістю сучасних веб-сервісів і сайтів, які вимагають підтримки свіжих стандартів. Використання Internet Explorer виправдано при запуску деяких корпоративних рішень, але для щоденного користування браузер не годиться.

Дослідницька компанія StatCounter повідомляє, що в січні 2019 року браузером Internet Explorer скористалися 2,7% користувачів.

Підтримку Internet Explorer припинено в 2015 році. З тих пір Microsoft активно рекламує браузер Edge, включений в Windows 10. Зараз компанія працює над версією продукту на базі Chromium.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.