Xiaomi Redmi Note 7 надходить у продаж в Україні за божевільною ціною

Зараз на ринку можна зустріти вкрай багато різних мобільних пристроїв з початкової цінової категорії, але всі вони не можуть порівнюватися з такою гарячою новинкою, як Xiaomi Redmi Note 7. Її анонсували ще в середині січня, після чого вона відразу ж надійшла в продаж в Китаї, де швидко стала хітом продажів.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 отримав доступний цінник (в Китаї базова версія коштує менше 4500 гривнів), подвійну камеру, якісний екран, потужний технічне оснащення, а також шикарний зовнішній вигляд. Все це доповнюється новітнім програмним забезпеченням, тому немає ніяких сумнівів в тому, що цей телефон буде довгі місяці користуватися в Україні і Європі величезною популярністю, адже за сукупністю ціни і якості аналогів у нього просто немає, а вже тим більше від таких компаній, як Samsung , LG, Sony, Motorola і інших, де покупці змушені переплачувати за бренд.

Цей мобільний пристрій оснащений 6,3-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 512, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, подвійний основний (48 Мп + 5 Мп) і 13 Мп фронтальною камерами, 3/4/6 ГБ оперативної і 32/64 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАч з підтримкою швидкої зарядки.

Йдеться про швидкої зарядки Quick Charge 4.0 потужністю 18 Вт, а зарядний пристрій з її підтримкою входить в комплект поставки. В іншому, Xiaomi Redmi Note 7 може похвалитися захисним склом Corning Gorilla Glass 5, а також корпусом зі скла, що володіє габаритами 159.2 x 75.2 x 8.1 мм, тоді як важить весь апарат всього 186 грамів. Очікується, що перший час, коли Xiaomi Redmi Note 7 тільки надійде в продаж в Україні, купити його базову версію з 3/32 ГБ пам’яті можна буде за 7100 гривень, тобто приблизно на 2500 гривень дорожче, ніж в Китаї.

Продажі Xiaomi Redmi Note 7 почнуться в Україні вже на наступному тижні, але звичайно ж неофіційно. Коли даний телефон стане доступний для покупки в фірмових торгових точках виробника – невідомо, але його цінник зовсім точно виявиться просто божевільний, тому найкраще подорожчати кілька тижнів, а ще краще – пару місяців, щоб не переплачувати хитрим бізнесменам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.