Xiaomi Mi Band 4 представлять набагато раніше, ніж планувалося

Далеко не всі люди, які купують собі спортивні браслети, використовують їх за призначенням. Так, такі гаджети були створені для відстеження фізичної активності та якості сну, однак ніхто не забороняє користуватися ними в якості деяких оповіщувачів що надійшли повідомленнях на смартфон, або ж про активне вхідному дзвінку. За рахунок цього не вдасться пропустити нічого цінного, адже в такому випадку трекер почне злегка вібрувати на руці, від чого будь-яка людина відразу ж прокинеться. Одним з кращих фітнес-браслетів нинішнього року стане Xiaomi Mi Band 4.

Ось уже як багато місяців ходять чутки про те, що презентація даного наручного гаджета, який володіє масово різних особливостей, відбудеться в червні нинішнього року, тобто на початку літа. Проте, сьогодні, 9 лютого 2019 року, з’явилися інші дані на цей рахунок. Як вдалося з’ясувати, Xiaomi Mi Band 4 представлять набагато раніше, ніж планувалося спочатку. Повідомляється, що анонс новинки відбудеться в рамках спеціального заходу в Китаї, на якому також повинні показати флагманський телефон Xiaomi Mi 9.

Цей захід пройде в квітні нинішнього року, причому в його рамках майже напевно анонсують прошивку MIUI 11. При цьому зараз не можна точно сказати, коли Xiaomi Mi Band 4 стане доступний для покупки. З одного боку, як це часто буває у даного виробника, він майже напевно почне продавати його протягом тижня після анонса, проте може статися і так, що продажі стартують лише через кілька тижнів або навіть місяців. Це залежить від виробничих складнощів і загальної готовності всього продукту.

Новинка в особі нового спортивного браслета від компанії Xiaomi отримає кольоровий сенсорний екран, барометричний альтиметр, ремінець з надійною застібкою і перфорацією для запобігання ковзання на руці, сучасне програмне забезпечення, магнітну зарядку, а також ряд інших особливостей, в список яких повинні увійти оновлені датчики і сенсори, які відповідають за відстеження фізичної активності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.