Відновлені MacBook Air і Mac mini 2018 року з’явилися в продажі

Apple розпочала продаж відновлених версій MacBook Air і Mac mini 2018 року. Зараз їх можна придбати на офіційному сайті компанії у Великобританії.

Виробник вказує, що обидва пристрої ретельно перевірені, протестовані, відремонтовані та мають річну гарантію. Доставляються вони в новій коробці з інструкцією і кабелями для живлення.

Відновлений MacBook Air

MacBook Air від 2018 року має 13.3-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 2560 × 1600 пікселів. Як процесор використовується Intel Core i5 8-го покоління з частотою 3,6 ГГц, графічна карта Intel UHD Graphics 617, оперативної пам’яті 8 ГБ стандарту LPDDR3.

Також, у ноутбука є Touch ID для розблокування і трекпад з розпізнаванням сили натискання. Зараз відремонтовану версію можна купити зі знижкою за 1019 фунтів.

Відновлений Mac mini

Оновлений Mac mini комплектується процесорами Intel Core восьмого покоління на шість ядер з технологією Turbo Boost, що збільшує тактову частоту до 4,6 ГГц. Обсяг ОЗУ у моделі становить 8 ГБ, а ємність SDD досягає 128 ГБ.

Корпус Mac mini 2018 року виготовлений з повністю переробленого алюмінієвого сплаву і пластика. Його вартість – 679 фунтів.

Нещодавно Apple стала продавати відновлену версію флагмана iPhone X. Смартфон доступний у двох ємнісних варіантах, на 64 ГБ і 256 ГБ.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.