Смартфон Xiaomi Redmi 6A неймовірно сильно впав в ціні

Зараз на ринку безліч різних моделей мобільних пристроїв, починаючи від зовсім доступних за ціною і закінчуючи такими, за які просять неймовірно великі суми грошей, розмір яких в даний час доходить до $ 2 000, а іноді і перевищує цю цифру. Втім, щоб отримати доступ до сучасних технологій віддавати так багато грошей не потрібно – досить просто купити Xiaomi Redmi 6A, який за останні кілька тижнів неймовірно сильно впав в ціні.

Якщо раніше, ще на старті продажів, придбати цей апарат початкового рівня можна було за 4200 гривень, за скільки продавали базову модель з 2 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної пам’яті, то тепер мова йде вже про суму в розмірі 2424 гривнів. За зниженою ціною Xiaomi Redmi 6A продають десятки торгових точок в України, які реалізують чорну, сіру, золотисту, рожевий і блакитний кольори. При цьому в ряді випадків реалізують сертифіковану для українського ринку модифікацію.

Якщо телефон продається в версії спеціально для України, то прямо «з коробки» на нього буде встановлена ​​прошивка з вбудованим в неї українською мовою, а також повним набором сервісів Google. Також слід завжди пам’ятати, що офіційна гарантія від виробника діє виключно на сертифіковану для українського ринку модифікації будь-яких смартфонів Xiaomi, тоді як в інших випадків протягом 12 місяців з моменту покупки за електронний пристрій відповідає продавець.

Даний телефон, будучи гаджетом початкового рівня, оснащений 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), 4-ядерним процесором MediaTek Helio A22 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної пам’яті , роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, FM-радіо, а також GLONASS. В іншому, Xiaomi Redmi 6A здатний похвалитися одинарної 13 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, а також, крім того, акумулятором ємністю 3000 мАг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.