Dell запатентував цікавий пристрій з гнучким екраном

Нещодавно Dell отримав ще один патент на гнучкий пристрій. На відміну від минулих, ця патентна заявка повністю орієнтована на ноутбук і режим відображення гнучкого пристрою.

Згідно з інформацією, Dell багато років працює над різними концепціями складних, двоекранних і гнучких гаджетів. Зараз компанія ще нічого не виробляла з перерахованих вище концепцій, але, схоже, шукає інноваційну ідею.

Вперше патент під назвою «Конфігурація та налаштування інтерфейсу екрану з гнучкою системою обробки інформації для користувача» був поданий корпорацією в січні 2017 року, а USPTO (United States Patent and Trademark Office) – в липні 2018 року. Те, що робить цю розробку унікальною серед інших патентів, так це дизайн і концепція. Пристрій буде складатися з декількох частин, які мають OLED-екрани. Як і будь-який мультиекраний пристрій, він також використовує шарнір для перемикання між різними форм-факторами.

У розділі формули винаходу та креслень, Dell пише, що пристрій може являти собою трьох або чотирьохкратну конфігурацію, або конфігурацію розкладачки. Термін «розкладачка» передбачає відносну орієнтацію обертання складеного корпусу для утримання екрану в положеннях перегляду на клавіатурі. У наведеному варіанті здійснення дисплей має безперервну плівку дисплея, таку як плівка OLED, яка розташована поверх складеного корпусу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.