Самий довгоочікуваний смартфон Xiaomi надійшов у продаж

Ще в першій половині 2018 року китайська корпорація Xiaomi випустила на ринок вкрай загадкове для багатьох людей мобільний пристрій, яке отримало назву Black Shark. До сих пір купити цей апарат можна було тільки в Китаї, тому він є вкрай цікавим і, напевно, самим довгоочікуваним флагманом даного виробника. Особливість цієї моделі в тому, що вона цілком і повністю заточена під гри. На це вказує навіть її зовнішній вигляд, який вважається геймерським. Сьогодні, 6 лютого 2019 року, цей апарат надійшов у продаж за межами Піднебесної.

Починаючи з сьогоднішнього дня купити довгоочікуваний смартфон Xiaomi Black Shark за офіційною рекомендованою ціною можна в багатьох країнах світу, в тому числі і на території України. Його рітейлером став великий магазин «Сітілінк». Базова версія цього телефону з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті була оцінена в 13 400 гривень, тоді як за модель з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ просять 14 050 гривень. І все це при тому, що сам телефон вже майже як на один рік застарів, а з моменту його анонса в продаж встигли запустити поліпшену модель.

І дійсно, ще восени 2018 року китайська корпорація запустила в продаж модель Black Shark Helo, яка стала поліпшеною в усіх відношеннях версією першої. Іншими словами, в продаж на міжнародному ринку запустили вже застарілий смартфон, який, напевно, не варто купувати. Прес-служба магазину «Сітілінк» відзначила, що в комплект поставки до телефону Xiaomi входять док-станція з вбудованим джойстиком, а також, крім того, додатковий акумулятор ємністю 3500 мА, майже вдвічі збільшує автономність.

Сам смартфон Xiaomi Black Shark першого покоління, які тепер доступний для покупки в Росії, оснащений 6-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Adreno 630 і подвійний основною камерою, яка має дозвіл 12 Мп + 20 Мп. На лицьовій частині корпусу мобільного пристрою знайшлося місце для 20 Мп фронтальною фотокамери. Складно сказати, чи буде така застаріла довгоочікувана новинка користуватися попитом в Росії і інших країнах світу, тим більше по настільки сильно завищеною ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.