Xiaomi Redmi Note 6 Pro нищівно сильно впав в ціні вдвічі

Китайські виробники мобільних пристроїв навчилися створювати відмінні у всіх відносинах моделі, попит на які з кожним роком стрімко зростає в силу ряду причин, головною серед яких є їх приваблива вартість в порівнянні з продукцією найближчих конкурентів. В даний час одним з кращих телефонів по співвідношенню ціни і якості є Xiaomi Redmi Note 6 Pro, але лише за умови, що його покупка здійснюється в правильному місці.

Виданням Tehnofan.com.ua було проведено дослідження цін на електроніку в Україні, яке дозволило з’ясувати і встановити, що бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro нищівно сильно впав в ціні вдвічі, тобто неймовірно сильно. І все це при тому, що в продаж він надійшов лише кілька місяців тому. Поки офіційні торгові точки і представники бренду в Україні продають його за 8500 гривень, вже зараз усі охочі можуть придбати цей апарат за 4689 гривень.

Очевидно, що при такій ціні пропозиція є вкрай привабливим, тим більше що Xiaomi Redmi Note 6 Pro може похвалитися дуже навіть привабливим технічним оснащенням. На вибір торгові точки пропонують чорну, рожеву і блакитну забарвлення, всі з яких користуються великою популярністю серед покупців, адже у всіх випадках корпус виконаний з металу, а це, мабуть, найголовніше. Його розміри становлять 157,9 x 76,4 x 8.3 мм, тоді як важить весь апарат всього 182 грами.

Даний смартфон може похвалитися 6,26-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп) і здвоєною фронтальної (20 Мп + 2 Мп) камерами, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для підключення навушників, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 10 Вт. На тильній частині корпусу телефону знаходиться сканер відбитків пальців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.