LG не буде закривати мобільний підрозділ

LG не планує закривати свій мобільний підрозділ. Про це повідомив генеральний директор компанії Цяо Юйцзин.

У минулому році LG втратила операційний прибуток майже в п’ять разів – загальна виручка за 2018 рік склала приблизно 55 млрд доларів. Аналітики відзначають, що за останній час попит на телевізори та смартфони компанії почали стрімко падати.

Згідно з останніми фінансовими звітами, бізнес LG зазнає збитків протягом 3 років, а вже на початку лютого південнокорейський виробник покинув ринок Філіппін і Китаю. Незважаючи на це, Юйцзин вірить, що в майбутньому пристрої компанії будуть відігравати важливу роль в екосистемі Інтернету речей і на ринку 5G-смартфонів.

Бізнес LG включає в себе виробництво автомобілів і побутової техніки, обидва з яких пов’язані зі смартфонами, тому ми не розглядали варіант закриття підрозділу смартфонів.

В кінці січня компанія офіційно анонсувала свою участь у рамках виставки MWC 2019. Очікується, що LG на ній покаже смартфон на Snapdragon 855 і підтримкою зв’язку 5G. У США пристрій буде випущено в кінці року, а зараз виробник співпрацює з операторами для запуску продукту в Європі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.