Xbox Live стане доступним для Android, iOS і Switch

Microsoft готується розширити кросплатформенну підтримку свого онлайн-сервісу Xbox Live для геймерів на мобільних пристроях Android і iOS, а також на Nintendo Switch.

Детальніше компанія Microsoft повідомить про це під час запланованої сесії на майбутній Game Developers Conference (GDC 2019).

Microsoft Xbox

Live Xbox Live – це єдиний ігровий сервіс для персональних комп’ютерів ПК і консолі Xbox, в якому можна пограти в ігри. Також, усі новинки можна запустити, просто оформивши підписку на сервіс.

Microsoft планує представити спеціальний SDK-набір (software development kit). Він дозволить поліпшити і спростити розробку ігор з кроссмультиплеєром на Xbox, Windows 10 та мобільних Android, iOS і Nintendo Switch. Після розширення кросплатформенної підтримки Xbox Live гравці зможуть отримувати доступ до своїх ігрових досягнень, списку друзів, клубів та іншого на одному пристрої.

За словами компанії, після випуску нововведення кількість активних гравців збільшиться на 68 млн (зараз їх 400 млн). А число пристроїв зросте на 2 млн.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.