Huawei оголошує про нову привабливу ціну на фотофлагман Huawei P20 Pro

Підрозділ Consumer Business Group (CBG) оголошує про зниження ціни на флагманський смартфон Huawei P20 Pro. Відтепер лідер престижного фоторейтингу DxOMark буде доступний для українців за рекомендованою ціною 18 700 грн, що на 7 000 грн дешевше, ніж на старті продажів.

Huawei P20 Pro оснащений потрійною камерою Leica з 40-мегапіксельним RGB-датчиком, 20-мегапіксельним монохромним сенсором і 8-мегапіксельним датчиком з телеоб’єктивом. Окрім того, фотомодуль має 3-кратний оптичний і 5-кратний гібридний зум, а також інноваційну 6-осьову інтелектуальну технологію стабілізації зображення за допомогою штучного інтелекту Huawei AIS. Камера добре знімає за умов слабкого освітлення, що робить P20 Pro одним з небагатьох пристроїв, за допомогою яких можна отримати якісні фотографії з довгою витримкою без штатива навіть уночі.

Функція інтелектуального розпізнавання об’єктів і сцен робить фотозйомку легким і захопливим процесом. Користувачу надається 500 різних сценаріїв у 19 режимах зйомки з автоматичним підбором налаштувань.

Такі характеристики стали запорукою безпрецедентної якості зображень. Цього не могли не відзначити експерти престижного рейтингу DxOMark — фотофлагман P20 Pro отримав найвищу підсумкову оцінку, яка вперше в історії оцінювання смартфонів становить тризначне число. До того ж жодному іншому пристрою, що вийшов на ринок пізніше за Huawei P20 Pro, не вдалося потіснити фотофлагман та очолити рейтинг. Отже, лідерство P20 Pro триває вже 10 місяців.

У серпні 2018 року Huawei P20 Pro отримав нагороду Європейської асоціації журналів про аудіо- та відеотехніку (EISA), членами якої є 55 найавторитетніших видань про споживчу електроніку в світі. Оголошуючи переможцем Huawei P20 Pro, EISA відзначила, що це «найбільш передовий, інноваційний і технічно досконалий смартфон з будь-коли створених», а також «ідеальний компаньйон для користувачів і законодавець моди в галузі мобільної фотографії».

Уже навесні король фотозйомки Huawei P20 Pro передасть корону своєму наступнику. Компанія Huawei знову готова дивувати й обіцяє представити нову флагманську модель із революційною камерою, функції якої у рази перевершуватимуть P20 Pro. В очікуванні цієї події Huawei значно знижує ціну на P20 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.