Xiaomi Mi 9 з потрійною камерою і сканером в екрані виглядає на зображенні приголомшливо

З кожним роком смартфони стають все більш просунутими в усіх відношеннях, а причин у цього вкрай багато. Все це відбувається завдяки тому, що подібними гаджетами в даний час користується весь світ, тобто вони знаходяться в тренді, що робить їх вкрай вигідними для виробників, які готові задовольняти потреби покупців до тих пір, поки їм готові за це платити. Однією з таких новинок стане Xiaomi MI 9, офіційна презентація якого може відбутися вже в другій половині нинішнього року, тоді як старт продажів – на початку березня.

Сьогодні, 3 лютого 2019 року, інсайдер Бенджамін Гескін виклав в мережу зображення, яке проливає світло на зовнішній вигляд смартфона Xiaomi Mi 9. Чітко видно, що мобільний пристрій має дисплей з невеликим отвором у верхній частині, в якому знаходиться подвійна фронтальна камера. При цьому розмір рамки з бічних сторін і зверху мінімальний, а ось знизу така є, з чим доведеться змиритися. В Super AMOLED-екран даного телефону вбудований сканер відбитків пальців, але не ультразвукової, як в Samsung Galaxy S10, а оптичний.

Корпус мобільного пристрою виконаний зі скла, а на його тильній частині знаходиться потрійна основна камера, причому самий верхній з об’єктивів має навколо себе потужну світлодіодний спалах, виконану у формі кола. При всьому при цьому, в Xiaomi Mi 9 Не буде звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників, а таким звичайно ж майже напевно залишаться незадоволені багато любителів їх використовувати, але завжди можна скористатися перехідником, підключивши його до інтерфейсу USB Type-C.

Є підстави вважати, що Xiaomi Mi 9 стане першим мобільним пристроєм виробника, здатним похвалитися захистом від води і пилу за стандартом IP67. Якщо це так, телефон можна буде занурювати під воду на глибину до одного метра, але не більше ніж на тридцять хвилин. Апаратної основою новинки стане 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, доповнений 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, графікою Adreno 640, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю до 32 Вт включно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.