Google тестує в Gmail функції з Inbox

Скріншот, опублікований користувачем Reddit, стверджує, що Google тестує нові функції в Android-додатку поштового клієнта Gmail.

Вони перенесені з сервісу Google Inbox, підтримка якого припиниться в березні цього року. Головною особливістю Inbox вважається розумна каталогізація вхідних повідомлень, і судячи з скріншоту, вона з’явиться в Gmail.

Також, користувачі зможуть створювати нагадування прямо всередині поштового клієнта. Невідомо, чи використовується при цьому сервіс «Google Завдання» або нагадування як частина програми «Google Пошук».

Ще одна особливість – можливість прикріплювати повідомлення і відображати тільки їх на екрані вхідних. Незрозуміло, чи замінить функція прикріплення існуючий пункт «Вибрані». Нарешті, останнім помічене нововведення – кнопка «Відзначити всі повідомлення як прочитані».

Google продовжує переносити функції з закриваючимся Inbox з минулого року. З тих пір в Gmail з’явилися «розумні» відповіді, дії при наведенні та відображення вкладень в списку повідомлень. Нещодавно отримав дизайн Material Theme додаток для Android.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.