Oppo в 2019: смартфон з Snapdragon 855, розумні годинники і бездротові навушники

OPPO планує випустити смартфон з новітнім процесором Snapdragon 855. Про це розповів генеральний директор компанії Чен Міньонг.

Можливо, що таким пристроєм стане друге покоління смартфона Find X , що вийшов в минулому році. Директор підтвердив, що майбутній смартфон варто очікувати в другій половині 2019 року.

OPPO продовжить розвивати можливості штучного інтелекту і зв’язку 5G у своїх пристроях, повідомляє Міньонг. У майбутньому флагмані китайський виробник має намір поєднати «зручність і простоту».

Слідом за Huawei та ASUS, OPPO планує активно розвивати продукти Інтернету речей, у тому числі, пристрої для розумного будинку. Крім цього, компанія розглядає ініціативу із запуску аксесуарів, а конкретно – розумних годинників і бездротових навушників, які можуть з’явитися в один час з наступним флагманом.

Перший складаний смартфон OPPO буде представлений в рамках виставки MWC 2019, яка пройде в Барселоні з 25 по 28 лютого. Очікується, що компанія також продемонструє модель F11 або R19 з висувною камерою.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.