Злитий офіційний рендер Samsung Galaxy S10 +

Ресурс 91mobiles ексклюзивно опублікував офіційний прес-рендер смартфона Samsung Galaxy S10 + «від надійного джерела».

Пристрій на зображенні майже повністю збігається з CAD-рендерами, опублікованими OnLeaks і 91mobiles на початку грудня.

Старший девайс в лінійці Galaxy S10 отримає подвійну фронтальну камеру, вписану в отвір в дисплеї Infinity-O. Очікується, що один з сенсорів буде ширококутним, як в Google Pixel 3 XL.

За попередніми витокам, діагональ SuperAMOLED-екрану складе 6,4 дюйма, а за рахунок зменшення верхньої рамки Galaxy S10 + може стати смартфоном з найвищим співвідношенням площі дисплея до передньої панелі серед пристроїв бренду.

Основна камера буде складатися з трьох датчиків, розташованих горизонтально. Ємнісного сканера відбитків пальців не спостерігається, значить, він буде захований під дисплей. На правій грані розміщена кнопка живлення, на лівій – клавіші регулювання гучності та запуску асистента Bixby.

Швидше за все, гніздо для навушників збережеться і розміститься знизу, поруч з роз’ємом USB Type-C.

Інші характеристики смартфона: Snapdragon 855 або Exynos 9820 в залежності від ринку, до 1 ТБ постійної пам’яті та не менше 6 ГБ оперативної, основна камера з сенсорами 16 + 16 + 13 Мп і фронтальна з 8 + 5 Мп, батарея на 4000 мАч і Android 9 Pie з оболонкою One UI.

Офіційна презентація відбудеться 20 лютого в рамках заходу Galaxy Unpacked. Там же планується анонс складного Galaxy F та інших пристроїв. Попередні ціни також відомі .

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.