На Indiegogo стартував продаж Meizu Zero

На краудфандінговому майданчику Indiegogo стартував продаж обмеженої версії Концептфони Meizu Zero. Усього доступно 100 інженерних зразків.

Вартість смартфона 1299 доларів. За 2999 доларів можна було купити перший зразок з доставкою в січні. Решта моделей потраплять в руки покупців тільки у квітні. Усього компанія планує зібрати 100 тисяч доларів.

Meizu Zero вперше представили 23 січня. Пристрій одержав цілісний корпус з кераміки без фізичних кнопок і будь-яких роз’ємів. Корпус захищений за стандартом IP68.

Зарядка здійснюється за фірмовою бездротовою технологією, для підключення до оператора використовується стандарт eSIM, навушники з’єднуються через Bluetooth 5.0, а звук виходить з екрану.

Смартфон працює на флагманському процесорі Snapdragon 845, основна камера подвійна 12 і 20 Мп, фронтальна 20 Мп. Екран 5,99-дюймовий OLED з вбудованим сканером відбитків пальців. Чи є в новинці NFC для безконтактної оплати, не уточнюється.

Це не перший проект Meizu на Indiegogo. У 2016 році компанія успішно зібрала 102 тисячі доларів на «левітуючу» колонку Gravity.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.