Xiaomi Redmi 6A тимчасово продають за копійки

Зараз магазини в Україні та інших країнах світу пропонують покупцям безліч різних моделей мобільних пристроїв на вибір, починаючи від зовсім доступних і закінчуючи такими, які оснащені за останнім словом техніки. Проте, в силу ряду причин багато людей змушені купувати найдешевші смартфони, але це зовсім не означає, що вони обов’язково повинні бути поганими. Якщо купити Xiaomi Redmi 6A, він абсолютно точно буде впевнено справлятися з усіма повсякденними завданнями і приносити задоволення.

Як це завжди буває, коли Xiaomi Redmi 6A тільки став доступний для покупки в Україні, продавали його за 4200 гривень, тобто за значну суму грошей, нехай вона все ж і потрапляє під опис бюджетної цінової категорії. Втім, віддавати такі гроші за цей апарат зовсім необов’язково, тому що вже зараз його можна купити за копійки, але як довго триватиме щедрість магазинів – невідомо, тому з покупкою краще не зволікати. В даний час даний смартфон бюджетного рівня продають в українських торгових точках менш ніж за $ 100, тобто всього за 2457 гривень.

Цей мобільний пристрій оснащений 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерна процесором MediaTek Helio A22 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графікою PowerVR GE8320, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг, але без швидкої зарядки. Корпус Xiaomi Redmi 6A виконаний з пластика, а його габарити складають 147,5 x 71,5 x 8.3 мм, тоді як важить весь апарат всього 145 грамів.

В іншому, цей смартфон початкового рівня здатний похвалитися 13 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і FM-радіо, яке можна слухати, наприклад, у час перебування на дачній ділянці, де не ловить стільниковий зв’язок. Однією з особливостей даної моделі є слот для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, причому саме окремий. Простіше кажучи, в Xiaomi Redmi 6A можна одночасно використовувати відразу дві SIM-карти і мати розширену пам’ять за рахунок додаткового накопичувача.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.