Huawei випустить нові телевізори із супер-характеристиками

Huawei і її суббренд Honor випустять нові телевізори Smart TV з розширенням 4K і 8K. Про це повідомив китайський портал cnBeta з відсиланням на звіт китайської компанії.

Відповідно до джерела, Huawei вже має команду з 300 осіб для свого телевізійного підрозділу. Частина цієї команди також працює в підрозділі Інтернету речей, так як телевізори будуть взаємодіяти між різними пристроями «розумного будинку».

Перші телевізори компанії будуть підтримувати зв’язок 5G. Huawei вважає, що популярність телевізорів 4K і 8K збільшить попит на контент з високою якістю, який зазвичай транслюється з надійним і швидким підключенням до інтернету, що і може забезпечити мережу 5G.

Пристрої виробника будуть позиціонуватися в середньому і високому сегментах ринку, а не конкурувати з вітчизняними аналогами в особі Xiaomi і TCL. Huawei зацікавлений в розробці телевізорів преміального класу, тоді як пристрої Smart TV під брендом Honor будуть більш доступними за ціною.

Honor випустить свій перший телевізор у квітні, а Huawei – у другій половині 2019 року. Очікується, що моделі Huawei по діагоналі будуть від 65 дюймів і вище.

Нещодавно компанія представила найпотужніший модем мереж п’ятого покоління Balong 5000. Він підтримує швидкість передачі до 6,5 Гбіт / с.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.