Samsung відмовляється від пластику

Samsung розробила плани зі заміни пластика в упаковці своїх товарів на екологічні матеріали. Про це компанія повідомила в прес-релізі .

З першого кварталу 2019 року всі гаджети південнокорейського виробника будуть знаходитися в біопластичній, переробленій або паперовій упаковці – від смартфонів до великої побутової техніки. Зміниться і дизайн аксесуарів: пластикові корпуси зарядних пристроїв стануть матовими.

Повний перехід на екологічно чистих матеріалів Samsung планує до 2020 року. На думку глави Глобального центру задоволеності клієнтів компанії Кен Бін Чона, такі зміни призведуть до більш чистого довкілля.

Ми прагнемо переробляти ресурси і зводити до мінімуму забруднення від наших продуктів. Ми будемо використовувати більш екологічно чисті матеріали, навіть якщо це призведе до збільшення вартості товарів.

Samsung протягом багатьох років критикували різні організації за ігнорування заходів щодо захисту навколишнього середовища. Так, два роки тому на барселонській виставці MWC 2017 організація «Грінпіс» завадила презентації південнокорейської компанії з проханням зробити флагман Galaxy Note 7 безпечнішим.

Один з головних конкурентів Samsung, Apple, в минулому році модернізував  роботу для переробки техніки «Дейзі». Він розбирає до 200 утилізованих iPhone на годину і самостійно сортує витягнуті компоненти.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.