Нові смартфони Xiaomi знімають набагато краще будь-яких старих за рахунок нової програми

Недостатньо просто встановити в смартфон топове технічне оснащення, тому як необхідно також адаптувати під нього програмне забезпечення. Саме від останнього в останні роки безпосередньо залежить якість готових знімків. З цим у китайських виробників електроніки справи йдуть не кращим чином, тому зазвичай телефони від компаній з Китаю програють продукції відомих брендів, на кшталт Samsung і Sony, хоча в них часто використовується більш стара оптика. Втім, нові смартфони Xiaomi знімають набагато краще будь-яких старих, а весь секрет в додатку Google Camera.

Як стало відомо сьогодні, 28 січня 2018 року, смартфон Redmi Note 7 став першим мобільним пристроєм Xiaomi, яке прямо «з коробки» підтримує програмне забезпечення Google Camera. Це означає, що воно буде повноцінно працювати без необхідності встановлювати будь-які моди, або ж кастомниє прошивки. Все, що потрібно зробити – встановити APK-файл на мобільний пристрій. Все це стало можливим завдяки тому, що в міжнародну прошивку цього телефону вбудована підтримка Camera2 API.

Офіційне джерело стверджує, що всі міжнародні версії смартфонів Xiaomi, які вийдуть на ринок в 2019 році, будуть мати нативную підтримку Camera2 API, а це дозволить повною мірою використовувати додаток Google Camera, яке за замовчуванням встановлено на мобільні пристрої з модельного ряду Pixel. До цього самого моменту такої особливості могли похвалитися лише флагманські телефони бренду, в список яких входять моделі, випущені за останній рік, а саме – Pocophone F1, Mi 8, Mi Mix 2s, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition і Mi Mix 3.

Проте, оскільки програмне забезпечення Google Camera офіційно є тільки для смартфонів Pixel, компанія Xiaomi не може відкрито говорити про те, що тепер встановити цей додаток можна на її фірмові телефони. Вона лише заявляє, що впровадила підтримку Camera2 API, зробивши це «на прохання фанатів». Таким чином, щоб встановити на мобільний пристрій Redmi Note 7, а також будь-яка інша, яке вийде в 2019 році, ця унікальна програма, потрібно завантажити з глобальної мережі з модифікованою версією, відв’язаних від апаратів з лінійки Pixel.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.