Google назвала дату презентації та виходу Android Q для смартфонів

Уже в нинішньому році компанія Google випустить операційну систему Android Q, появи якої чекають фанати. Вже достеменно відомо, що в даному програмному забезпеченні розробники вирішили зробити ставку широкі можливості кастомізації зовнішнього вигляду, на підвищенні швидкості роботи, а також, крім того, на значне і дуже відчутне посилення безпеки, щоб скоротити кількість зломів і крадіжок особистих даних до мінімуму. Сьогодні, 26 січня 2019 року, «пошуковий гігант» нарешті назвав дату презентації та виходу нової ОС.

Глава компанії Google Сундар Пічаї розкрив всі подробиці про те, коли відбудеться офіційна презентація операційної системи Android Q. Повідомляється, що анонс цього ПО трапиться вже 7 травня 2019 року, а відбудеться це в рамках щорічної виставки Google I / O, яка пройде на території США , а якщо бути точним, то в Сан-Франциско. На цей захід запросять тисячі журналістів і розробників з усього світу, щоб вони особисто були присутні на цій конференції, проходити яка буде в амфітеатрі Шорлайн. Сама конференція буде проходити з 7 по 9 травня включно.

В останній день цієї самої конференції, як і завжди, Google випустить першу тестову збірку Android Q для смартфонів, встановити яку на свої гаджети зможуть всі бажаючі, проте слід пам’ятати, що встановлено останню версію стане доступним лише для деяких моделей мобільних пристроїв, швидше за все, тільки Pixel 2 і Pixel 3. Перша тестова зборка може виявитися досить нестабільною, тому її установка на робочі смартфони не рекомендується, адже через неправильну роботу ПО якісь важливі особисті дані можуть виявитися втраченими, або ж просто поврежд тах.

Що ж стосується релізу фінальної збірки Android Q, яка стане 10-й за рахунком, то він очікується в серпні 2019 року, тобто через три місяці після презентації даної операційної системи. Як і завжди, в першу чергу нову ОС отримають лише фірмові смартфони Google, тоді як потім, через якийсь час, випускати дане програмне забезпечення для мобільних пристроїв почнуть сторонні виробники, а першою майже напевно це зробить Sony, тоді як після неї також надійде Nokia.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.