Nintendo Switch впаде в ціні в два рази

Ось уже як більш ніж півроку по мережі ходять чутки про те, що зовсім скоро популярна ігрова приставка Nintendo Switch, випущена на ринок порівняно недавно, впаде в ціні в два рази, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. Станеться це, як запевняють ЗМІ, через бажання виробника підвищити на неї попит. Сьогодні, 25 січня 2019 року, прокоментувати такі чутки вирішив новий президент компанії Шунтаро Фурукава, який дав інтерв’ю журналістам в Японії з цього питання, а також відповів на кілька інших.

Як повідомив глава Nintendo, його компанія не збирається знижувати ціну на Switch найближчим часом, або ж випускати якусь нову тільки портативну модель, про яку також уже давно ходять чутки. Високопоставлений співробітник зазначив, що його компанія навіть не розглядає можливість зниження цінника на свій продукт, а зараз все робиться заради того, щоб домогтися цифри в 20 млн проданих примірників приставки. Для цього в хід йдуть всі засоби і методи, починаючи від маркетингу і закінчуючи випуском нових відеоігор.

Також було відзначено, що Nintendo Switch – це досить «молода» ігрова приставка, яка існує на ринку ще дуже мало часу, тому говорити про зниження її вартості занадто рано. У майбутньому, можливо, компанія дійсно зробить її дешевше, але зовсім не в два рази, як вже давно пишуть деякі ЗМІ. Таким чином, на жаль чи на щастя, купити дану консоль за зниженою ціною протягом усього 2019 року анітрохи точно не вийде.

Вона може трохи подешевшати лише через сильну конкуренцію серед магазинів по всьому світу, які в гонитві за покупцями жертвують своїм власним прибуток. У найближчому майбутньому компанія Nintendo має намір зосередитися на випуску для Switch нових відеоігор, здатних привернути увагу геймерів, а також на аксесуарах, які дозволять отримати новий геймерський досвід. Зараз купити дану ігрову консоль можна за 9 650 гривень. Саме за такою ціною її продає офіційне представництво бренду в Україні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.