Huawei випустила «найпотужніший» 5G-модем в світі і анонсувала складаний смартфон

Компанія Huawei провела в Пекіні спеціальний захід, де показала найпотужніший модем мережі п’ятого покоління Balong 5000. Він підтримує швидкість передачі до 6,5 Гбіт / с.

Цей модем працює з автономними (SA) і неавтономними (NSA) мережевими архітектурами, а також підтримує зворотну сумісність з 2G, 3G і 4G LTE. Під час заходу виробник поділився тестами пристрою: в низькочастотному діапазоні новинка досягала швидкість з’єднання до 4,6 Гбіт / с, а в міліметровому – до 6,5 Гбіт / с.

Balong 5000 також тестувався з бортовими системами автомобілів. Результати показали стабільний зв’язок з низькою затримкою.

Huawei розповіла, що тестування зв’язку п’ятого покоління вже пройшло в 10 країнах світу. У майбутньому китайська корпорація планує розгорнути мережу ще в 20 країнах.

Виробник не забув згадати про 50% зростання доходів від продажів споживчих гаджетів в минулому році, перевищивши 52 млрд. доларів.

Навіть без ринку США ми будемо номером один у світі. У цьому році або не пізніше, ніж наступний.

Крім цього, генеральний директор Річард Юй підтвердив, що в рамках MWC 2019 його компанія представить свій складаний смартфон з підтримкою Balong 5000 і, відповідно, мережею 5G. Виставка пройде в Барселоні з 25 по 28 лютого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.