Запрацював новий сервіс, який поховає Sony PlayStation 4

Японська корпорація Sony ще в далекому 2013 році запустила в продаж ігрову приставку PlayStation 4, якій дуже швидко вдалося стати хітом серед покупців. З тих пір для неї випустили більше однієї тисячі різних відеоігор, в тому числі кілька справді вартісних ексклюзивів, в які встигли пограти десятки мільйонів чоловік по всьому світу. Сьогодні, 25 січня 2019 року, даний виробник електроніки запустив свій новий сервіс під назвою PlayStation Now, що дозволяє грати в ігри для PS4 на комп’ютерах.

Європейський підрозділ компанії Sony офіційно заявило про те, що тепер користувачі можуть використовувати доступний раніше тільки в деяких регіонах світу сервіс PlayStation Now, а він, нагадаємо, дозволяє грати у відеоігри для PS4 на комп’ютерах. Це стрімінговий сервіс, який призначений для потокової трансляції картинки на електронні пристрої. За рахунок цього грати в новітні ігри можуть власники навіть старих моделей комп’ютерів. Головне, щоб вони були підключені до швидкого інтернету, а також мали можливість обробляти відео в онлайн-режимі в дозволі від HD до Quad HD.

Вже починаючи з сьогоднішнього дня використовувати новий сервіс можуть геймери, які проживають в таких країнах, як Іспанія, Італія, Португалія, Данія, Фінляндія, Норвегія і Швеція. У лютому нинішнього року цей список поповнився кількома новими, причому в нього можуть потрапити навіть Росія і Україна, то є країни, в яких різного роду інновації від великих IT-корпорацій зазвичай добираються в останню чергу в силу ряду причин. В даний час сервіс PS Now дозволяє отримати доступ до більш ніж 600 відеоігор, причому для консолей PlayStation 2, PlayStation 3 і PlayStation 4.

До слова, в США сервіс PlayStation Now, призначений для запуску будь-яких консольних відеоігор на комп’ютерах, заробив ще в 2015 році. Його настільки повільне поширення на весь світ пов’язано з тим, що Sony потрібно будувати спеціальні дата-центри, а на це потрібно не тільки багато коштів, але ще і ціла купа часу. Ніхто вже зараз не забороняє жителям Росії почати використовувати даний сервіс, але на англійській мові, підключившись до серверів в Європі. Головне забезпечити комп’ютера швидкий доступ до глобальної мережі, причому мінімальна швидкість – 20 Мбіт / с.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.