Samsung представила датчик зображення для смартфонів з «отвором» в дисплеї

Samsung представила сенсор ISOCELL Slim 3T2 для смартфонів з отвором в дисплеї. Він здатний пропускати максимум світла, що дозволить знімати якісніші фотографії в умовах низької освітленості.

Датчик комплектується матрицею з розширенням 20 мегапікселів. Його оптичний формат становить 1 / 3,4 дюйма, а розмір одного пікселя дорівнює 0,8 мкм. За словами виробника, при використанні 10-кратного збільшення сенсор підвищує розширення на 60%, що дає більш якісне зображення.

Розмір ISOCELL Slim 3T2 становить всього 5,1 міліметра по діагоналі. Його також можна використовувати з тильними камерами.

Віце-президент з маркетингу Samsung Джінхун Квон розповів, що попит на розширені можливості обробки фотографії в мобільних пристроях продовжує зростати, тому, південнокорейська компанія ніяк не може програти конкурентам на ринку.

Samsung вже почала масове виробництво сенсора ISOCELL Slim 3T2, а перші смартфони з його використанням з’являться найближчим часом. Очікується, що датчик буде вбудований в Galaxy S10 і S10 Plus.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.