Huawei View 20 на докладних фотографіях

22 січня в Парижі пройшла презентація флагмана суббренда Huawei Honor. Новинку вперше показали в Китаї в кінці 2018 року і тепер він офіційно запущений на міжнародному ринку.

Технічні характеристики Honor View 20:

  • Дисплей: 6,4 “, 2310 × 1080, IPS, 98,1% передньої поверхні
  • Процесор: восьмиядерний Kirin 980, 2,6 ГГц, Mali-G76
  • Пам’ять: 6/8 ГБ оперативної LPDDR4X, 128/256 ГБ постійної
  • Камера: 48 Мп, сенсор Sony IMX586, TOF (основна подвійна), 25 Мп (фронтальна)
  • ОС: Android 9 Pie (Honor Magic UI 2.0.1)
  • Батарея: 4000 мАг, Super Charging (55 відсотків за 30 хвилин)
  • Зв’язок: USB Type-C, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, LTE, джек для навушників, Dual SIM, NFC

Honor View 20 або V20 отримав IPS-дисплей з вирізом в екрані під фронтальну камеру. Але це не характерний виріз по центру у вигляді брови або краплі, а саме отвір в лівій верхній частині. Завдяки цьому смартфон відчувається безрамковим. Виняток становить виступ у нижній частині дисплея.

Кольорів усього чотири – чорний, червоний, синій і блакитний. Усі вони виконані у фірмовому переливі, візерунок схожий на ялинку. Корпус скляний, рамка металева.

На задній поверхні розташований сканер відбитків пальців і подвійна камера. Нагорі ІК-порт, зліва слот під дві сім, праворуч гойдалка гучності та кнопка живлення. Внизу USB-C, мікрофон і динамік.

Honor View 20 першим отримав флагманський сенсор Sony IMX586 з розширенням 48 Мп та світлосилою f/1,8. Для створення такого датчика Sony зменшила розмір пікселя до 0,8 мкм. Але, на зйомці в темний час доби це позначитися не повинно, так як в подібних умовах працює чотириразовий фільтр Байєра, при якому кожен піксель отримує дані від чотирьох сусідніх.

У вирізі камера на 25 Мп. Відчути камеру не вдасться, так як скло складається з 18 шарів, з яких отвір отримали тільки два. Фронталки, як і основна камера, оснащена штучним інтелектом, HDR і вміє робити портретні знімки з розмиванням заднього фону.

Передзамовлення на смартфон почнеться з 23 січня на офіційному сайті Honor. У подарунок дарують годинник Honor Watch і спортивну бездротову гарнітуру. Старт продажів запланований на 31 січня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.