DxOMark тепер оцінюють і селфі-камери

Французька компанія DxOMark, яка займається тестами камер, запустила новий проект під назвою Selfie. Тепер в усіх флагманах будуть тестуватися не тільки основна, але і фронтальна камери.

На сайті опубліковано оновлений рейтинг з тестуванням селфі-камер 12 смартфонів: Google Pixel 3, Samsung Galaxy Note 9, Xiaomi Mi MIX 3, Apple iPhone XS Max, Samsung Galaxy S9 Plus, Google Pixel 2, Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy S8, Huawei P20 Pro, Apple iPhone X, Meitu V6 і Intex Aqua Selfie.

Для перевірки на кожному пристрої було відзнято близько 1500 фотографій і понад дві години відео. Дослідження DxOMark фокусувалися не лише на звичайній зйомці, але і на режимах HDR, ефекті боке, шумі, різкості та передачі кольору.

На першому місці опинилися Google Pixel 3 і Samsung Galaxy Note 9 з 92 балами. У п’ятірку лідерів також увійшли Xiaomi Mi Mix 3, iPhone Xs Max і Galaxy S9 Plus. Цікаво, що Galaxy S9 Plus має набагато нижчу оцінку, ніж Galaxy Note 9, незважаючи на те ж апаратне забезпечення.

Загальні оцінки

Оцінки за селфі-камеру

Оцінки за зйомку відео

За даними DxOMark, Google Pixel 3 пропонує селфі з кращою деталізацією і мінімальним шумом. Galaxy Note 9 має більше шуму на фотографіях, але він робить найкращі відео з гарною передачею кольору, стабілізацією і чудовою експозицією людей в будь-яких умовах.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.