Digitimes: AirPower все ж вийде в 2019 році

За словами джерел в ланцюжку поставок Apple, бездротова станція зарядки AirPower буде доступна для покупки в 2019 році. Про це пише Digitimes.

Apple представила бездротовий зарядний пристрій в 2017 році. Заявлено, що AirPower зможе одночасно заряджати iPhone, Apple Watch і AirPods. У випадку зарядки останнього пристрою буде потрібен бездротовий кейс: очікувалося, що його анонсують разом з початком продажів AirPower.

Як заявляла компанія, поступити в магазини станція повинна була в 2018 році. Але, у вересні Apple видалила всі згадки AirPower з сайту, коментарі з приводу цього представники бренду також не дають.

Аналітик Мі-Чі Куо говорив , що AirPower з’явиться на прилавках в першому кварталі 2019 року. Відстрочку викликали інженерні проблеми: майданчик перегрівався, перешкоди заважали заряджати пристрої, а ПО недостатньо стабільно.

У середині січня гонконгський сайт ChargerLAB з посиланням на свої джерела повідомляв, що виробництво AirPower вже почалося силами компаній Luxshare Precision і Pegatron.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.