Xiaomi Mi Band 3 рекордно сильно впав в ціні

Поступово ринок портативної переносної електроніки розвивається, нехай і відбувається це досить повільно, особливо за межами Китаю. Втім, виробники з різних країн світу переконані в тому, що з кожним роком попит на подібні гаджети буде тільки зростати, особливо якщо випускати дійсно круті моделі. Однією з таких є Xiaomi Mi Band 3, став доступним для покупки ще влітку минулого року, тобто більш ніж півроку тому. З тих пір цей наручний гаджет відчутно подешевшав.

Офіційні продажі спортивного трекера Xiaomi Mi Band 3 стартували в Україні влітку 2018 року, а на старті продажів фірмові торгові точки оцінили його в 1350 гривень, тобто в сильно завищену суму грошей. На щастя, з тих пір цей наручний браслет рекордно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. Вже зараз купити собі цей пристрій для відстеження фізичної активності можна всього за 739 гривень, тобто майже вдвічі дешевше.

До слова, з урахуванням курсу валют, точно за такою ж ціною даний трекер зараз продають в Китаї, тобто на домашньому ринку виробника. За зниженою ціною Xiaomi Mi Band 3 пропонують купити десятки торгових точок в Росії, причому багато хто з них готові продати не тільки сам трекер, але ще і додаткові ремінці для нього. Важливо пам’ятати, що оригінальними можуть бути тільки такі, які мають темно-синій, червоний і чорний кольори, тоді як всі інші – це гарантовано не більше ніж просто підробки.

За вкрай скромну за сучасними мірками суму грошей покупець може розраховувати на 0,78-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, а його роздільна здатність становить 128 на 80 пікселів. В іншому, Xiaomi Mi Band 3 може похвалитися корпусом з полікарбонату із захистом від води і пилу IP68 з можливістю занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, акумуляторною батареєю ємністю 110 мАг для автономності на рівні 14 – 20 днів, а також модулем Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.