DxOMark визнала Huawei Mate 20 Pro кращим камерофоном

Лабораторія оцінки якості камер і об’єктивів DxOMark надала звіт про тестування фото і відеоможливостей Huawei Mate 20 Pro . Смартфон набрав 109 балів – стільки ж, скільки Huawei P20 Pro, який займає перший рядок рейтингу.

Смартфон використовує систему з трьох датчиків: 40-мегапіксельного основного з діафрагмою f/1,8, ширококутного на 20 Мп (f/2,2) і 8-мегапіксельною телекамерою з апертурою f/2,4. Є підтримка фазового і лазерного автофокусу та двухтоновий спалах.

Експерти DxOMark оцінили хорошу експозицію і широкий динамічний діапазон при створенні фотографій, на яких відмінно фіксуються відблиски і деталізація тіней. Відзначено швидкий і стабільний автофокус і можливості масштабування.

Але смартфон трохи неприродно вимальовує дрібні структури, а в портретному режимі відображеному обличчю не вистачає деталізації. Автофокус може вести себе некоректно при використанні спалаху.

З точки зору відеозапису експертам сподобалися точний баланс білого і передача кольору, низький рівень шуму і система експонування, яка швидко реагувала на зміну освітленості. При цьому, стабілізація відео підводила при ходьбі, особливо при недостатньому світлі.

За фотоможливості DxOMark присудила 114 очок, за відео – 97, загальний бал – 109. Тепер рейтинг, що складається лабораторією, виглядає так:

  • Huawei Mate 20 Pro – 109 балів
  • Huawei P20 Pro – 109 балів
  • iPhone XS Max – 105 балів
  • HTC U12 + – 103 бали
  • Samsung Galaxy Note 9 – 103 бали.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.