Компактний iPhone 11 в стилі iPhone SE на зображенні виглядає приголомшливо

У минулому році компанія Apple назавжди попрощалася з таким смартфоном, як iPhone SE, офіційно визнавши його застарілим. Більше придбати цей апарат у фірмовому онлайн-магазині неможливо, а купити його зараз можна виключно в роздрібних торгових точках, які продають його складські запаси. Утім, «яблучна» корпорація на тлі поганих продажів iPhone XR вирішила створити компактний iPhone 11, яким можна буде користуватися однією рукою, а ще він отримає подвійну камеру. Не обійдеться також без захисту від води за стандартом IP68.

У мережу потрапило зображення нового смартфона iPhone SE, який, швидше за все, отримає назву iPhone 11. Цей мобільний пристрій оснащений дисплеєм, що займає більш ніж 93% площі на лицьовій частині. Рамки з усіх боків практично зовсім немає, але, зате є виріз у верхній частині екрану, причому, значного розміру. У нього вбудовані всі необхідні для роботи телефону датчики, а також, крім того, повноцінний сканер лиця Face ID.

Корпус бюджетного iPhone 11 в стилі iPhone SE виконаний з металу і скла. Мобільний пристрій оснащений роз’ємом USB Type-C, як і новітні моделі iPad Pro, а також підтримкою технології швидкої зарядки Qi. Очікується, що мобільний пристрій представлять публіці вже в нинішньому році, швидше за все, у вересні. Новинка отримає приблизно 5-дюймовий OLED-екран, завдяки чому ним виявиться навіть дуже  комфортно користуватися однією рукою.

На тильній частині корпусу телефону користувачів чекають подвійна основна камера, аналогічна такій же у iPhone XS. Вона виявиться доповнена не тільки підтримкою 2-кратного оптичного зуму, але ще і подвійною оптичною стабілізацією для забезпечення найкращої якості відео. Очевидно, що, якщо компактний iPhone 11 дійсно вийде на ринок в 2019 році, він стане справжнім хітом серед покупців, хоча все звичайно ж дуже сильно залежить від його вартості. Якщо вона виявиться занадто високою, багато людей просто не зможуть собі дозволити стати його власниками.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.