ASUS представила тонкий ігровий ноутбук з відеокартою GeForce RTX 2080

ASUS випустила новий ультратонкий ігровий ноутбук ROG Zephyrus S GX701, який вміє перетворюватися з ігрової станції в пристрій для щоденних завдань з тривалим часом автономної роботи.

Пристрій оснащений 17,3-дюймовим Full HD екраном в надтонкою рамкою з частотою оновлення 144 Гц, 6-ядерним процесором Intel Core i7-8750H і відкритий GeForce RTX 2080 . Максимальна комплектація має 24 ГБ ОЗУ і твердотільний накопичувач об’ємом 1 ТБ.

Корпус GX701 серед інших ігрових пристроїв на ринку відрізняється компактністю і тонкістю – ноутбук важить 2,7 кг. Звукова система складається з двох 2,5-ватних динаміків.

Також, ноутбук комплектується інтерфейсом DisplayPort 1.4, виходом HDMI і роз’ємом USB Type-C, який використовується для живлення за допомогою адаптера потужністю 65 Вт.

Як повідомляє виробник, GX701 захищений від забруднюючих частинок, які виводяться з корпусу за спеціальними пилевивідними тунелями в кожухах вентиляторів, що значно подовжує стабільність пристрою.

Клавіші наділені індивідуальним світлодіодним підсвічуванням з регульованою яскравістю. А ще ASUS впровадила підсвічування на тачпад, що перетворюється в цифровий блок клавіатури. Веб-камера перемістилася зі звичного місця у верхній частині екрану у висувний модуль.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.