Xiaomi Mi 8 вкрай потужно звалився в ціні

Буквально кілька місяців тому нарешті сталося те, чого багато хто давно чекали. Відбувся офіційний анонс флагманського смартфона Xiaomi Mi 8, оснащеного за останнім словом техніки. Цей апарат отримав передову камеру, топовий процесор, шикарний дизайн, а також новітнє програмне забезпечення. У цьому телефоні ідеально все, крім його ціни в офіційних магазинах на території України, яка сильно завищена. На радість всіх українців, ситуація в корені змінилася за останній час.

В ході дослідження цін на електроніку в Україні виданню tehnofan.com.ua вдалося встановити, що смартфон Xiaomi Mi 8 вкрай потужно звалився в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. Вже зараз всі охочі можуть придбати цей апарат за 9 946 гривнів, тобто значно дешевше, ніж раніше. Вартість мобільного пристрою опустилася приблизно на 22% у зв’язку з посиленням конкуренції на українському ринку. На вибір пропонують чорну, золотисту, білу і синю забарвлення.

Флагманський телефон Xiaomi Mi 8 за зниженою ціною реалізують зовсім не один або два магазини, а відразу кілька десятків таких. Мобільний пристрій оснащений 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1, 2 Гбіт / с, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, а також батареєю ємністю 3400 мАг.

Акумулятор телефону підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 4.0+, що звичайно ж є дуже великим плюсом, тому як підзарядка займає всього близько години. Крім усього іншого, смартфон топового рівня може похвалитися захисним склом Corning Gorilla Glass 5, роз’ємом USB Type-C, подвійний основний (12 Мп + 12 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A -GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC для роботи з Google Pay, а також корпусом зі скла, що володіє габаритами 154.9 x 74.8 x 7.6 мм, при вазі в 175 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.