Xiaomi створила нові бездротові навушники, конкурента AirPods від Apple

Восени 2018 року китайська корпорація Xiaomi офіційно представила публіці навушники AirDots, які стали таким собі недорогим аналогом AirPods від Apple. Новинка має кейс для транспортування, а також компактні розміри, а цінник виявився нижчим за продукт «яблучної» корпорації в цілих 5 – 6 разів, оскільки, купити його можна всього за $ 30 – 35 $. Утім, компанія-виробник готується до презентації ще однієї моделі, яка буде називатися Mi True Wireless Earbuds.

7 січня 2019 року, в руки журналістів видання MySmartPrice потрапили зображення нових бездротових навушників, які будуть називатися Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, а купити їх покупці зможуть уже в першому кварталі нинішнього року, тобто, в найближчі три місяці. Пристрій надійде в продаж у чорному і білому кольорах, тобто, у покупців при покупці буде можливість вибору. Як і у випадку з AirPods від Apple, ці навушники отримають кейс для транспортування.

Цей кейс буде використовуватись не тільки для зберігання у ньому двох навушників, пов’язаних один з одним за допомогою технології бездротового з’єднання, але ще і для їх підзарядки. Очікується, що кожен з навушників зможе працювати 3 – 4 години на одному заряді, а кейс дозволить зарядити кожен з них три рази, в зв’язку з чим загальна автономність кожного з двох навушників виявиться на рівні 9 – 12 годин, а це дуже хороший показник. Кейс буде заряджатися через інтерфейс USB Type-C.

Підключатися навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds до смартфона зможуть за рахунок технології Bluetooth 5.0, яка забезпечує можливість обміну даними на відстані до 50 метрів. Даний протокол має зворотну сумісність з більш ранніми, тому, якщо раптом у телефоні використовується старий Bluetooth 4.2 LE, працювати навушники все одно зможуть, причому повноцінно. У кожному з двох навушників є мікрофон, хоча в цьому немає нічого дивного.

За даними джерела, яке опублікувало зображення нових бездротових навушників компанії Xiaomi, їх можуть анонсувати вже 10 січня 2019 року разом з новим Redmi Note 7. Для цього в Китаї відбудеться спеціальний окремий захід.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.