MSI PS63 працює до 16 годин без підзарядки

MSI привезла на виставку CES 2019 Лас-Вегас не тільки свою оновлену лінійку ноутбуків для геймерів, але і модель, розроблену для професіоналів – від бізнес-користувачів до творців контенту. MSI PS63 Modern пропонує тривалий час автономної роботи і потужне залізо в компактному корпусі.

Новинка отримала 15,6-дюймовий IPS дисплей з тонкими рамками по краях. Ноутбук важить 1.65 кг, а його товщина складає 15.9 мм. Усередині встановлені процесор Intel Core i7 восьмого покоління та відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 в дизайні Max-Q з 4 ГБ відеопам’яті. Максимальний обсяг оперативної пам’яті може становити 32 ГБ, для зберігання даних можна встановити два SSD-накопичувача.

За охолодження відповідає фірмова технологія Cooler Boost 3. При цьому MSI PS63 Modern сертифікований Quiet Mark – ноутбук виробляє мінімальну кількість шуму, щоб не відволікати користувача.

Час автономної роботи без підзарядки при виконанні базових завдань досягає 16 годин. А для швидкого поповнення енергії є підтримка технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Також, варто відзначити тачпад зі збільшеною площею та вбудованим сканером відбитків пальців. Що стосується роз’ємів, то в ноутбуці є один USB Type-C, три USB 3.1 (при цьому один з них підтримує Quick Charge 3.0 – можна швидко заряджати смартфон), HDMI, картрідер MicroSD і 3,5-мм аудіороз’єм для підключення навушників.

У 2019 виповнюється 58 років з першого польоту людини в космос і рівно півстоліття з дня першої людської експедиції на Місяць. На честь цієї знаменної події покупці MSI PS63 отримають подарунки від MSI в партнерстві з телеканалом Discovery.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.