Sony PlayStation 5 отримала гру Grand Theft Auto: VI

У сьогодення однієї з найбільших і найвідоміших у світі ігрових студій є Rockstar Games, яка створює справжнісінькі хіти, якщо говорити про відеоігри для консолей і комп’ютерів. Більш того, з недавніх пір дана компанія випускає гри для смартфонів і планшетів, нехай і відбувається це не дуже часто. В даний час співробітники студії вже щосили працюють над відеогрою Grand Theft Auto: VI, яка вийде для ігрової приставки Sony PlayStation 5.

Як стало відомо сьогодні, 9 січня 2019 року, від порталу GearNuke, компанія Rockstar Games в даний час веде набір співробітників, які будуть займатися створенням відеоігор для ігрових консолей нового покоління, однією з яких стане Sony PlayStation 5. Інформація про все це, за винятком назви конкретних проектів і приставок майбутнього, опублікована на офіційному сайті студії, а ознайомитися з нею хоч зараз можуть всі бажаючі.

Нових розробників шукають для того, щоб вони створювали нову відеогру спеціально для консолей нового покоління, поява яких на полицях магазинів очікується в 2020 році. Ведуться пошуки людей, які є професіоналами у галузі технічного дизайну, а також великим досвідом по роботі з захопленням зображення за допомогою комп’ютерів для побудови 3D-моделей особи. Все це потрібно для того, щоб створити відеогру Grand Theft Auto: VI, про появу якої чутки ходять вже другий рік.

Обчислювальна потужність Sony PlayStation 5 дійсно дозволить студії Rockstar Games створити такий хіт, як GTA VI. Без вкрай високої продуктивності не вдасться домогтися сильної різниці в порівнянні з GTA V, тому компанія і зволікає з випуском нової відеогри. Очевидно, що вона хоче встигнути підготувати її до старту продажів консолей нового покоління, а такі повинні початися в першій половині 2020 року. Це вигідно не тільки для студії, але ще і для виробників приставок, адже десятки мільйонів людей по всьому світу гарантовано куплять новеньку PS5 заради відеоігри з легендарної лінійки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.