Apple представить нові сервіси у 2019 році

У ході ексклюзивного  інтерв’ю для телеканалу CNBC, генеральний директор Apple Тім Кук поділився планами компанії на 2019 рік.

На тлі жалюгідних показників за підсумками четвертого кварталу 2018 року, цікаво, має Apple якісь сюрпризи, здатні відновити лідируюче місце серед найдорожчих компаній світу. На це питання Тім Кук відповів, що компанія в цьому році представить нові сервіси. 

Ніяких подробиць Тім не повідомив, але, чутки ходять про сервіс Apple TV. Компанія витрачає понад мільярд доларів на оригінальний ТВ-контент, проте, може бути відсутня програма, що акумулює всі створені проекти. 

Різні джерела повідомляють, що сервіс з’явиться вже у березні та буде доступний безкоштовно для користувачів пристроїв Apple.

Тім Кук ще раз повідомив, що iPhone XR, як і раніше, є найбільш популярним iPhone з моменту запуску. А продажі Apple Watch і AirPods приносять на 50 відсотків більше доходів, ніж iPod на піку продажів.

Раніше, в рамках CES 2019, ряд конкуруючих компаній оголосили про впровадження технології потокової передачі даних Apple AirPlay 2 в лінійки своїх телевізорів

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.