Samsung Galaxy Note 9 нищівно впав у ціні

На початку вересня 2018 року на полиці магазинів по всьому світу надійшов флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 9, який вважається одним з кращих на ринку телефонів і, напевно, найкращим серед моделей, які випустили виробники не з Китаю, а з інших регіонів світу. На старті продажів в Україні цей апарат в офіційних торгових точках оцінили в 28240 грн., а з 1 січня він став коштувати ще більше – 28844грн. Нащастя, все далеко не так погано.

Наразі, Samsung Galaxy Note 9 нищівно впав у ціні, тому як прямо зараз десятки магазинів в Україні готові продати його набагато дешевше. Так, зокрема, придбати цей флагманський телефон преміального рівня можна всього за 19 122грн., тобто, більш ніж на 9682 грн. дешевше, ніж в офіційному онлайн-магазині, або ж роздрібних торгових точках виробника.

При цьому, покупцям на вибір пропонують чорне, синє та мідне забарвлення, кожне з яких виглядає дуже ефектно та стильно. При покупці слід уточнювати, чи діє на телефоні офіційна гарантія від виробника, адже, інакше всі гарантійні зобов’язання лягають на плечі тієї торгової точки, яка продала мобільний пристрій. Ціни на даний смартфон, також, як і на багато інших, впали так сильно у зв’язку із сильною конструкцією на українському ринку.

Смартфон Samsung Galaxy Note 9 оснащений 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Fast Charge.

Габарити скляного корпусу телефону складають рекордні 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, тоді як важить він всього 201 грам. Є сумісність з бездротовою зарядкою Qi, а корпус захищений від попадання води та пилу за стандартом IP68. 

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.