Найголовніша особливість прошивки MIUI 11 шокувала користувачів

Все смартфони компанії Xiaomi працюють на базі операційної системи Android, але не в чистому вигляді від Google, а в досить сильно зміненому. Так, зокрема, вже в 2019 році відбудеться реліз фірмової прошивки MIUI 11, до якої буде оновлено більш ніж 30 моделей мобільних пристроїв, випущених на ринок переважно в останні роки. Новітнє програмне забезпечення отримає ряд нововведень, але буде одна найголовніша особливість, яка гарантовано повалить всіх в шок.

Як відомо, розробники нових прошивок для смартфонів Xiaomi завжди дивляться на те, які нововведення в своє програмне забезпечення додає сама Google. Оскільки в наступному Android 10.0 Q основна ставка буде зробила на повноцінну підтримку темного режиму оформлення, в MIUI 11 також вона з’явиться. Оскільки фінальний білд нової прошивки, нехай і для китайського регіону, вийде раніше стабільної операційної системи Android 10.0 Q, власники смартфонів від китайської корпорації зможуть випробувати нововведення раніше багатьох інших.

Темний режим змінить інтерфейс прошивки MIUI 11 до невпізнання, тому як всі світлі кольори перетворяться в темні, і навпаки. Разом з операційною системою Xiaomi адаптує під новий режим всі свої фірмові програми, а це гарантовано доведеться користувачам за смаком. Якщо мобільний пристрій оснащено OLED-екраном, витрата заряду батареї при використанні нового режиму значно скоротиться, тому як на відображення темних кольорів йде відчутно менше електроенергії, а це звичайно ж є вкрай великим плюсом. Використовувати новий режим відображення чи ні користувач зможе вирішити сам.

В середньому, автономність при активації темної теми оформлення збільшиться на 15 – 30%, а можливо навіть сильніше. Офіційна презентація прошивки MIUI 11 повинна відбутися в травні, тоді як тестова зборка для мобільних пристроїв вийде на початку червня. Що ж стосується термінів релізу фінального билда, то він повинен вийти через 2 – 3 місяці з моменту анонса, тобто приблизно в другій половині серпня. Новітнє програмне забезпечення також має отримати інші нововведення, але які саме – поки що невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.