Jabra представила свою версію навушників з шумопоглинанням – Elite 85h

Jabra на виставці CES 2019 представила повнорозмірні навушники Elite 85h з можливістю голосової активації асистента. У конкурентів цю функцію виконує певний жест або ж кнопка. 

Крім придушення шуму, гарнітура оснащена фірмовою технологією SmartSound, що дозволяє налаштовувати звук на основі навколишніх шумів. Подібне реалізовано в аналозі від Sony, де дана функція називається адаптивний звук.

В Elite 85h встановили вісім мікрофонів: два для шумопоглинання, два для SmartSound та чотири для голосових викликів і управління асистентом. Корпус захищений за стандартом IP52, для зарядки використовується USB Type-C. Від одного заряду обіцяють до 32 годин прослуховування музики в режимі шумопоглинання.

Jabra Elite 85h

За замовчуванням є три режими роботи: «Поїздка», «На вулиці» та «Самота». У додатку Jabra Sound + для кожного з них можна налаштувати рівні гучності, шумопоглинання й еквалайзера.

Jabra Elite 85h будуть доступні у трьох кольорах: чорний, бежевий і синій. Вартість для жителів України поки не оголошена, а в США ціна складатиме 299 доларів. У продаж навушники надійдуть у квітні. 

Jabra Move Style Edition

Разом з новинкою, анонсована нова версія навушників  Jabra Move Style Edition з можливістю роботи від одного заряду від 8 до 12 годин. Вартість 99 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.