Xiaomi Pocophone F1 нищівно рухнув в ціні

Восени минулого року, тобто буквально кілька місяців тому, сталося справжнісіньке диво, тому як в продаж на території України, Індії, Європи, а також безлічі інших регіонів світу надійшов смартфон Xiaomi Pocophone F1. Цей апарат являє собою флагманський телефон, але по вкрай бюджетною ціною, особливо за мірками флагманів від Apple, Sony, Samsung і подібних виробників електроніки. Проте, з моменту появи у продажу ситуація сильно змінилася.

Як показало дослідження цін на електроніку в Україні, зараз купити Xiaomi Pocophone F1 можна набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. Цей мобільний пристрій у версії з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті продають у фірмовому онлайн-магазині за 11 200 гривень, однак вже зараз усі охочі можуть придбати цей апарат всього за 8380 гривень, тобто більш ніж на 2000 гривень дешевше. При цьому на вибір пропонують відразу три забарвлення, в тому числі червону, чорну і синю.

Це мобільний пристрій оснащений 6,18-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2246 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємами 3,5 мм для навушників і USB Type-C, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

В іншому ж, телефон здатний похвалитися модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і FM-радіо, сканером відбитків пальців на тильній частині, корпусом з пластика, операційною системою Android 9.0 Pie у вигляді кастомной збірки MIUI 10, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також деякими іншими особливостями. Габарити корпусу смартфона становлять 155,5 x 75.3 x 8.8 мм, тоді як важить він всього 182 грами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.