Apple пояснила, чому нові iPad Pro можуть бути гнутими

Apple розмістила на сайті підтримки детальне пояснення процесу складання iPad Pro 11 і 12,9, представлених у жовтні 2018 року. У статті компанія виправдовує можливий вигин корпусу, про який повідомляють власники планшетів.

У моделях iPad зі стільниковим модулем використовуються смуги із пластику для кращого прийому сигналу. За словами Apple, при виготовленні нових планшетів використовується новий процес складання, іменований спільним формуванням.

У високотемпературному процесі пластик впроваджується в точно вирізані канали в алюмінієвому корпусі. Після того, як пластик охолоне, весь корпус піддається точній обробці, що забезпечує безшовну інтеграцію пластика й алюмінію в єдиний, міцний корпус.

Така технологія відповідає навіть більш серйозним вимогам до жорсткості, ніж у попередніх поколінь iPad, але допускає відхилення корпусу не більше ніж на 400 мкм. Такі вигини не впливають на міцність або функціональні можливості планшета та не збільшуються з часом.

Apple не вважає невеликий вигин дефектом, а, якщо власник незадоволений таким станом нового планшета, то він має право повернути пристрій протягом 14 днів після покупки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.