Xiaomi Mi 8 вкрай сильно впав в ціні

Минуло вже кілька місяців з того самого моменту, як флагманський смартфон Xiaomi Mi 8 надійшов у продаж на території Україна. Зараз, на початку 2019 року, даний телефон є одним з кращих на ринку по співвідношенню ціна / якість, тому як він пропонує вкрай потужне технічне оснащення і деякі інші особливості, в список яких входять стильний зовнішній вигляд, новітнє програмне забезпечення та підтримка найсучасніших технологій , включаючи NFC.

Коли даний телефон тільки надійшов у продаж, продавали його за 14 500 гривень, однак з моменту його появи на полицях магазинів, як було сказано раніше, пройшло вже достатньо часу для того, щоб Xiaomi Mi 8 нищівно рухнув в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки. Відтепер купити даний телефон можна за 10 043 гривень, причому за зниженою ціною його реалізують відразу кілька десятків торгових точок, всі з яких розташовані в Україна.

Смартфон Xiaomi Mi 8 доступний для покупки в чорному, золотистому, білому і синьому кольорах, а базова конфігурація включає в себе 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті. При покупці слід уточнювати, чи діє на мобільний пристрій офіційна гарантія в Україна, тому як якщо немає, всі гарантійні зобов’язання переходять до магазину, який продав телефон. Саме тому слід купувати смартфони тільки в перевірених торгових точках з хорошою репутацією.

Мобільний пристрій може похвалитися 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, подвійний основний (12 Мп + 12 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, NFC і GLONASS, а також роз’ємом USB Type-C для підзарядки. Акумулятор є ємністю 3400 мАг, а приємним бонусом є підтримка швидкої зарядки Quick Charge 4.0+.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.