Google Chrome отримав темну тему оформлення. Як її включити?

Американська корпорація Google отримала світову популярність за рахунок безлічі своїх фірмових продуктів, одним з яких є браузер Chrome. Він настільки популярний, що є самим популярним і відомим у світі засобом для перегляду веб-сайтів, а користуються ним більш ніж 2 млрд людей. Сьогодні, 4 січня 2019 року, розробники додали в цей інтернет-оглядач темну тему оформлення, причому вже зараз будь-який бажаючий може його ввімкнути.

Починаючи з сьогоднішнього дня для завантаження і установки на комп’ютери доступна сучасна версія веб-браузера Google Chrome, в якій є підтримка темної теми оформлення. Вона робить весь інтерфейс темним, замінюючи світлі кольори на темні. Нововведення вже є в останній тестовій збірці Canary, яка доступна для комп’ютерів на базі операційної системи Windows. Версія для Linux і macOS повинна стати доступна в найближчі кілька днів.

Щоб включити темну тему оформлення в Google Chrome Canary слід спочатку оновити даний веб-браузер до останньої версії, після чого перенести ярлик для його запуску на робочий стіл і зробити правий клік мишею, вибравши в меню варіант «Властивості». Потім в полі «Об’єкт» після chrome.exe потрібно додати пробіл і ввести «-force-dark-mode» (без лапок), після чого зберегти зміни. Щоб браузер запускався з темної темою оформлення потрібно завжди запускати його через створений ярлик.

В даний час команда розробників завершує роботу над темною версією браузера Chrome, тому можуть зустрічатися деякі баги, виправити які обіцяють до кінця січня. Фінальна збірка інтернет-оглядача з підтримкою такої можливості вийде вже в лютому нинішнього року, тобто зовсім скоро. Темна тема оформлення браузера відмінно поєднується з нещодавно доданих режимом Dark Mode в операційну систему Windows 10, а в майбутньому він стане ще краще.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.