Коментар від Google стосовно чуток про зміну термінів підтримки Android One

Наприкінці грудня Google без будь-яких оголошень внесла зміни в опис програми Android One, що стосуються термінів підтримки пристроїв. Власники смартфонів на чистому Android, що були випущені в рамках цієї ініціативи, залишилися здивованими від вчинку пошукового гіганта. У відповідь на численні обурення компанія вирішила прояснити ситуацію.

Xiaomi Mi A2

Раніше на офіційному сайті програми Android One  говорилося про два роки гарантованого оновлення операційної системи. Пізніше ця інформація була видалена, а компанія Google не зробила ніяких заяв. Журналіст видання India Today Tech звернувся до пошукового гіганта за поясненнями та отримав відповідь.

Представник Google заявив, що їхня політика щодо оновлення пристроїв Android One змінилася, а на видалення інформації з сайту користувачі не повинні звертати уваги.

«Ми підтверджуємо, що наша обіцянка надавати апдейти для пристроїв Android One протягом двох років залишається в силі. Зміст нашого веб-сайту ніяк не впливає на умови цієї програми», – розповів представник Google.

Також, на сайті Android One йдеться, що крім оновлень операційної системи пристрою повинні отримувати щомісячні патчі безпеки протягом не менше трьох років з моменту виходу.

Нагадаємо, що в рамках програми Android One випускаються смартфони від різних виробників, що працюють на чистій версії Android без будь-яких сторонніх надбудов.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.