Цей сервіс дозволить подивитися палітру фотографій Instagram

Користувачі тепер можуть дізнатися, як виглядала палітра їх фотографій в Instagram за 2018 рік за допомогою сервісу  Year of Colour . Його створив британський розробник Стеф Левандовскі.

Для того, щоб ним скористатися, необхідно перейти на сторінку сайту та увійти через свій обліковий запис Instagram. Розробники уточнюють, що не бачать введені паролі.

Програма сама аналізує профіль користувача та візуалізує картинку у вигляді кольорових крапок. Вони відрізняються за кількістю лайків і переважанням будь-яких кольорів на фотографіях. 

Можна ділитися фото або посиланням

У інтерв’ю порталу The Verge Левандовскі розповів, що сервіс працює тільки з авторизованими акаунтами: аналіз профілів інших користувачів неможливий через політику конфіденційності Instagram. 

Окрім цього, користувач може скористатися додатковими параметрами при складанні картинки: обмежити кількість точок в залежності від популярності, відфільтрувати ненасичені кольори або створити веселку.

Готову картинку можна роздрукувати або поділитися нею в соцмережах. Також Year of Colour надає підписку з щомісячними звітами, яка коштує 3 долари.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.