Sony зробила відмінні ігри для PlayStation 4 тимчасово безкоштовними

З моменту виходу на ринок ігрової консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше п’яти років, за які вона, звичайно, порядком застаріла. Втім, виробник продовжує активно підтримувати до неї інтерес, а для цього з його боку в хід йдуть всі засоби і методи. Бажання порадувати власників цієї приставки призвело до того, що ряд відмінних ігор став тимчасово безкоштовним, в результаті чого вже через кілька днів усі бажаючі зможуть їх скачати, а потім пройти.

Сьогодні, 26 грудня 2018 року, японська корпорація Sony оголосила про те, що вона вирішила зробити ряд ігор для PlayStation 4 тимчасово безкоштовними, щоб всі бажаючі могли пройти їх і отримати таким чином задоволення. Йдеться про відеоігри, які стануть частиною збірки PS Plus в січні. Так, дана підписка є платною, а віддавати за неї потрібно по 200 гривень на місяць, але її можна отримати на 14 днів абсолютно безкоштовно, створивши новий обліковий запис PSN ID.

Так, зокрема, власники Sony PlayStation 4 в січня 2019 року зможуть безкоштовно завантажити і встановити на приставку гри Steep, Portal Knights та Fallen Legion: Flames of Rebellion. Крім того, власники PS3 отримають можливість пройти Amplitude, Zone of the Enders HD Collection, а користувачі портативної PS Vita зможуть насолодитися Super Mutant Alien Assault. Всі ці відеоігри будуть доступні для завантаження без будь-якої плати протягом цілого місяця.

Звичайно, назвати всі шість цих ігор хітами не можна, але вони гарантовано порадують фанатів, адже підписка PS Plus потрібна зовсім не для того, щоб отримувати щось безкоштовне. В першу чергу вона цінна тим, що при її наявності можна грати по мультиплееру в різних відеоігри, а також, крім того, купувати контент в PSN за зниженими цінами, беручи участь в спеціальних пропозиціях. Всі покупці консолі PlayStation 4 в подарунок отримують підписку PS Plus терміном на три місяці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.